samedi 11 octobre 2008

Gregòri


Découvrez Grégoire!



Gregòri es un novèl cantaire produsit e lançat per Mymajorcompany. Qu'es aquò? Un organisme sus internet ont son los internautas que jògan als productors. Las règlas del jòc?? Un cantaire deu capitar a reunir d'argent en convinçent las gens de financiar son album... Es con o sabi mas bon aimi plan la cançon... L'urós elegit uèi es donc un cantaire que foguèt pincipalament influençat per David Bowie, Elton John e Joan-Jaume Goldman.
Ara qu'ai fach las presentacions, vos vau parlar de sa cançon. Es una cançon que s'adreiça a las gens que se sentisson sols. Trapi qu'es original e que l'estil cambia de çò que se sentís dempuèi un brieu a la radio e qu'es en cap dels charts. Aquesta cançon es joiosa, me dona lo sorire e l'enveja de dançar. Tomba ben puèi que Gregòri ditz: " Dintratz dins la dança" lol! Aquò en çò que me concernís es capitat MDR!!! D'un biais mai tèrra a tèrra, sabi ben que durarà pas coma la majoritat dels artistas descubèrts sus internet. E donc los paure mond qu'an "produsit" aqueste album se van retrobar coma de cons! Aqueste punt de vist m'empacha de trobar la cançon polida! Benlèu que d'autres la trobaran nhanha ... Mas encara un còp cambia de tota la violença qu'ausissèm dins las cançons de uèi.
Bona escota!

1 commentaire:

beni.b a dit…

Trapi pas que i aguesse que de violença dins las cançons de ieu. I a tot un fum de polidas que balhan l'enveja d'esser amoros, de manjar una glaça a la frèsa, de tubar en menant pendent la nuèit....

E puèi es plan de temps en quora la violença.
Aiòl Motherfucker! ;-)